Om StopKvindehandel.dk

StopKvindehandel.dk var et rigtigt godt initiativ der startede op for at gøre opmærksom på den afskyelige forretning det er at handle kvinder til sex.

Siden og budskabet er blevet spredt og har bestemt været med til at sætte en dagsorden i debatten. I starten af 2012 blev siden dog desværre lukket ned og med nedlukningen røg også sidens indhold.

Indholdet kan vi ikke genskabe men vi kan være med til fortsat at støtte budskabet om at stoppe kvindehandel. Derfor har vi købt domænet og vores håb er at vi har tid til løbende at opdatere siden, og fortsætte det gode budskab.

Hvis du har en nyhed, blogindlæg eller andet der omhandler kvindehandel, så skriv på vores kontaktformular, så linker vi gerne til det (såfremt vi mener det støtter vores budskab).

Hvem driver siden i dag?

Bag den nye side står Mick Stjernelykke fra WebCoders.dk som beskæftiger sig med alt hvad der har med WordPress at gøre, dvs. opsætning, programmering, plugins, udarbejdelse af templates m.m.

Derudover er Thomas Frost fra SEO-mand.dk tilknyttet. Thomas beskæftiger sig til dagligt med søgemaskineoptimering og online markedsføring.